Nulmeting AVG, iets waar u behoeft aan heeft?

 Het behouden van vertrouwen van uw afnemers of betrokkenen in de bescherming van hun persoonsgegevens is voor u een groot belang. U hecht waarde aan privacy en wil compliant zijn aan de AVG.Verder moet u aantoonbaar voldoen aan de privacy regelgeving wat een verschil maakt met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Een nulmeting AVG is voor u een uitstekend instrument om uw organisatie hierop te laten toetsen door een externe deskundige.

Een onafhankelijke nulmeting AVG

DPO Partner voert een onafhankelijke privacy nulmeting uit op het functioneren van uw organisatie op de AVG. Aan de hand van uw bedrijfsactiviteiten en inrichting van uw privacy bescherming toetsen wij hoe de bescherming van persoonsgegevens functioneert. We reviewen uw privacy beleid, procedures, gaan in gesprek met het leidinggevend kader en eventueel uw medewerkers. Mogelijk interviewen wij uw klanten of bewoners hoe zij dit ervaren met behulp enquêtes. Bent u een overheidsorganisatie en bent u verplicht een functionaris gegevensbescherming aan te stellen. Deze functionaris houdt toezicht en geeft u adviezen. Een onafhankelijke nulmeting biedt de FG de mogelijkheid zijn rol in uw organisatie te versterken.

Wat levert u dit op?

Uw organisatie kan hiermee sneller leren en ontwikkelen om compliant te zijn aan de AVG privacyregelgeving. Met de reflectie van buitenaf krijgt u een adequaat inzicht in tekortkomingen en verbeterpotentieel van uw organisatie. Aan de hand van onze bevindingen kunt u resultaat gericht bijsturen in uw organisatie. Tevens is de nulmeting toereikend voor organisatie welke een controleplicht hebben vanwege hun toezichthouder of jaarrekening. In de nulmeting is een peerreview door een gecertificeerde(RE) IT-auditor een vast onderdeel.

Behoefte aan reflectie op uw bescherming van persoonsgegevens?

Neem contact op met DPO Partner.

Ambitie Frans Pijnenborg,
de man achter DPO Partner

Vanuit mijn passie om de klantbelofte waar te maken, ben ik sinds 2012 als compliance officer zelfstandig actief. Op het fundament van vertrouwen, ambieer ik het functioneren van organisaties te versterken. Privacy is voor iedere persoon een waardevol goed. Ik heb mij daar in gespecialiseerd om voor u een waardevolle gesprekspartner te zijn.

frans - Frans Pijnenborg CCP DPO

Kantoortijden:
Maandag tot en met vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Privacy gaat 24/7 door.
In geval van calamiteit zoals een datalek of een default zijn wij altijd bereikbaar. 

Privacy- en cookie statement

Copyright © www.dpopartner.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites