Bij twijfel, neem contact op voor meer zekerheid

Beste relatie,

Hoe gaat het met u?

Wat is de impact van de Covid-19 maatregelen op uw organisatie? Er worden mogelijk in eens andere werkzaamheden van u gevraagd wat improvisatie vermogen vraagt om u onderneming in beweging te houden.

Dat kan behoorlijk lastig zijn als daarbij de financiële impact voor uw organisatie hoog is. Hopelijk heeft u mensen om u heen die bedrijfskundig advies geven hoe te handelen in deze hectiek. Uw accountant; om te onderzoeken welke overheidsmaatregelen voor uw bedrijf van toepassing zijn en welke voorwaarden daarvoor gelden. Collega leidinggevende; waarmee u samen dagelijks inventariseert en bijstuurt om het bedrijf operationeel te houden.

Ik kan mij voorstellen dat uw aandacht in deze tijd niet direct uitgaat naar het beschermen van persoonsgegevens. Van uw klanten of van uw medewerkers bijvoorbeeld. Toch verwerkt u veel data of worden op nieuwe wijze persoonsgegevens gedeeld met uw opdrachtgevers of leveranciers om zaken direct op te pakken. Maar mag dit, schaadt dit niet uw klanten of medewerkers of wat doet dit met de reputatie van uw organisatie?

Begrijpelijk dat u soms twijfelt in deze hectiek. En bij die twijfel, neem contact met mij op om meer zekerheid te krijgen over uw dilemma.

Ik ben direct bereikbaar voor u om samen deze tijd door te komen.

Vriendelijke groet,

Frans 

Ambitie Frans Pijnenborg,
de man achter DPO Partner

Vanuit mijn passie om de klantbelofte waar te maken, ben ik sinds 2012 als compliance officer zelfstandig actief. Op de waarde van vertrouwen, ambieer ik het functioneren van organisaties te versterken. Privacy en IB vormen een waardevol goed voor iedere organisatie. Ik heb mij daar in gespecialiseerd om voor u een waardevolle gesprekspartner te zijn.

frans - Frans Pijnenborg CCP DPO

Contact

DPO Partner
Spoorlaan 21K
5038 CB Tilburg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
013 505 3383
K.v.K nr. 70052581

Kantoortijden:
Maandag tot en met vrijdag
8.30 – 17.00 uur

Privacy gaat 24/7 door.
In geval van calamiteit, datalek of incident, zijn wij altijd bereikbaar. 

Privacy- en cookie statement

Copyright © www.dpopartner.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites